Gastronomija, turizem in nemščina
Gastronomija, turizem in nemščina
19. 6. 2020
Šimen K. (GLAVNA PISARNA)
652
Vabljeni na delavnico lekt. dr. Doris Mlakar Gračner s Filozofske fakultete Univerze v Mariboru z naslovom »Gastronomie und Tourismus«, ki bo potekala v petek, 26. 6. 2020, ob 16.00 v Kulturnem domu.
Namen delavnice je udeležence seznaniti z osnovnim besediščem s področja gastronomije in turizma, ki je ob stiku z nemško govorečimi gosti še kako potrebno. Na dve-urni delavnici se bomo na primer naučili: kako se z gosti predhodno sporazumevamo po elektronski pošti, jih pozdravimo, sprejmemo, jim predstavimo ponudbo (pijačo in jedačo, namestitvene možnosti) in še vse drugo kar vas bo zanimalo.
Delavnica je namenjena ponudnikom gostinskih in namestitvenih storitev na destinaciji ter vsem, ki bi radi osvežili znanje nemščine s tega področja.
Delavnica bo potekala v slovenskem in nemškem jeziku.
Vljudno vabljeni!
Delavnica poteka v okviru projekta »Navzkrižno trženje v gostinstvu – korak k inovativni ponudbi turistične destinacije Lovrenc na Pohorju«, ki se izvaja v okviru programa Po kreativni poti do znanja (PKP) 2017–2020, 3. odpiranje.

